Internet Dating,..beza sikap lelaki dan perempuan

 Pernah tak anda alami situasi internet relationship di mana anda berdua hanya
 pernah call and text tanpa melihat rupa masing-masing.


Pernah tak bercinta atau berkenalan dengan sesiapa di internet sampai terjatuh cinta sebelum melihat wajah si pemilik hati? Sapai pada satu tahap anda rasa jatuh cinta kat seseorang itu maybe sebab chacrater
dia, suara dia,gaya ketawa dia or maybe dia soft spoken atau di sebabkan rasa serasi?
Pernah tak??

Berkenalan di internet , berkawan dan jatuh cinta sebelum reveal wajah masing-masing.
Bila dah jatuh cinta sampai pada satu masa masing-masing setuju nak tunjuk rupa tapi
antara lelaki dan perempuan, sape yang akan pudar perasaan sayang tu bila tahu wajah
sebenar tak " se gah macam dalam imaginasi atau tak " se cantik/se hansem seperti
di dalam gambar.
Saya rasa antara lelaki dan perempuan lelaki akan hilang rasa sayang sekelip mata je
kalau dia tahu rupa gadis itu tak seperti yang di gambarkan. Not to say semua lelaki
tetapi kebanyakan lah.
Perempuan lebih considerate. Rupa dah boleh jadi kedua bila dah kenal hati budi.
Inilah beza antara lelaki dan perempuan bila berada dalam situasi Internet dating.