Sikap Pasang Skandal

Selalunya orang yang suka pasang skandal adalah orang yang suka mainkan perasaan orang,
dia rasa dia terlalu hebat kerana dapat mempermainkan perasaan orang.

Dia rasa satu kepuasaan bila orang yang ingin dia tawan itu telah terpikat pada dirinya.
Pada saya orang yang macam ni bukan lah orang yang hebat bah kan terserlah keburukan diri
nya itu. Dia rasa dia WOW n HOT tapi sebaliknya.

             - Orang yang suka skandal banyak-banyak ini kurang keyakinan diri

                   Sebenarnya rupa dia mcm ni

                     
                         tapi dia perasan macam nie




Biasanya bila pujuk rayu orang dan buat orang jatuh hati pada dirinya, dia akan rasa dia HOT
sebab mampu memperdayakan orang

Skandal ni tak selalunya datang sendiri tapi mereka sendiri yang mencarinya.  Bermula
dengan perkenalan lepas tu skandal. So bagi dia, dia rasa hot.

HOT ke??...

-  Sebenarnya juga orang macam ni boleh dikatakan kurang kasih sayang.
Dah ada steady partner tapi tak puas hati dengan perhatian yang di beri oleh partner tu lalu pergilah mencari yang lain semata-mata inginkan perhatian yang berlebihan.

Bila dah ada perhatian yang berlebihan baru lah colourful hidup bila dicintai/di gilai di ambil berat oleh ramai orang. Konon nya rasa di SAYANGI.

                    -  Sebenarnya orang yang suka skandal banyak-banyak ini...keliru dan tamak.
Tamak sebab semua orang dia nak sapu.

Pandangan saya pada orang yang macam nie,...

Tak baik tau main-mainkan perasaan dan hati manusia.  Kalau tak serius, jangan main-main nanti
terkena pada diri sendiri. Baik lelaki mau pun perempuan fikirlah before nak skandal tak tentu hala.