Behind words :I LOVE YOU!




dear readers..

how many times ur partner said this:

i love u?
or..
do u love me?

yeah..

bila someone berkata "i love u" kat kita..kite mesti rasa berbunga bunga..perkataan tu sungguh seperti magik..apatah lagi kalau kite seorang jenis yang cepat perasan and jenis hati macam kek lapis..lembut dan mudah penyek..

and begitu jugak bila tibe2 pasangan kite bertanya.."do u really love me??"..or "awk..awk syg saya tak"..

 hell yeah...but sometimes..do u ever think that "adakah pasangan anda benar2 maksudkannya or they just simply say because of other reasons?

what i want to wrote here is kinda funny..but sometimes..that words "i love you" or "do u love me" mean this..


i love you..

(i nak ajak u shopping and nak u belanja..i nak beli barang ni..barang tu..i tau u baru je dapat gaji..)


i love you

(i penat giler..i nak u tolong i buat kerja..i nak pinjam barang u..i tengah stuck ni and i really need your help kalau tak i boleh mampus)

i love you

(i want something Special from you..i want to sleep with u..i found u r so damn cute cant wait to touch u bla bla)


do u really love me??

ive done something stupid something very wrong and am afraid u might find out..

do u really love me??

i tinggalkan u untuk someone else dulu and now that someone else dah tinggalkan i..and i tibe2 rase tak tau mana nak pergi luckly i ade u

do u really love me??

i really boring tak tau nak buat apa..tak de sapa nak temankan i..now i lonely giler and i need someone...

i really love but..ntahlah..

you are ugly and i found someone prettier than u..

i really love u but..ntahlah..

i just nak u jadi kawan i je..tapi tak tau camne nak explain agar u tak sakit hati...

i really love u but..ntahlah..

its mean..NEXT PLEASE!!


got it readers???
so..please be prepared hehhehe..

p/s: see my bag..my wedges.and my shawl..tibe2 rasa macam pandai giler mix and match haha..:))(iklan)

Thanks for reading this..