." Masalah Kulit Berjeragat Hilang Sepenuhnya dgn produk Oriderm"Assalamualaikum and hi :)

Bebas masalah kulit!

Masalah jerawat, kulit kusam dan gelap, jeragat dan bintik hitam kini dapat diatasi dengan satu formula saja. Malah formula ekstrak tumbuhan marin ini akan dapat melicinkan kulit selain memberi keseimbangan sempurna.
  Apa formulanya?
  Jawapannya adalah ORIDERM yang berjaya mengubah juara program Projek Metro juga penyampai radio dan TV popular, Norliza Khairuddin menjadi wanita lebih yakin dengan kulit wajah BEBAS MASALAH.
  Akui Norliza Khairudin yang sudah mencuba ORIDERM sejak tiga bulan lalu, kedua-dua set istimewa ini adalah PENYELESAIAN TERBAIK untuknya mendapatkan kulit wajah bersih dan lebih menarik.
  "Saya seperti remaja lain, mencuba dan terus melakukan eksperimen bagi mendapatkan produk paling sesuai dengan kulit muka. Namun selepas meneliti kandungan dan bahan yang digunakan iaitu ekstrak tumbuhan marin, saya mencubanya.
  "Ternyata kurang seminggu selepas mencuba, saya lihat sendiri perbezaannya. Kulit lebih segar, licin dengan tekstur dan warna kulit lebih cerah sekata. Saya rasa ringan dan bersih setiap kali selepas mencuci dan ORIDERM benar-benar memberikan saya keyakinan dengan memiliki wajah lebih menarik.
  "Harganya murah dan hasilnya cepat. Jangan ragu untuk mencuba kerana anda juga mungkin akan mengalami pengalaman LUAR BIASA saya bersama ORIDERM," katanya.
  Dapatkan dua set istimewa ini dengan harga promosi: Hanya RM150 untuk Set Remaja dan RM280 untuk Set Anti Penuaan. Rasai sendiri perbezaannya dan mulakan hari anda dengan ORIDERM hari ini!
  Hubungi 016-4224439 untuk keterangan lanjut dan menempah set anda hari ini. Anda juga boleh melihat sendiri KEBERKESAN kami di Instagram @oriderm_malaysia.


"Sudah lebih berpuluh produk saya guna baik yang murah hingga ke jenama antarabangsa hingga ribuan ringgit tapi masih tidak pernah dapat menyelesaikan masalah kulit wajah yang tak seimbang.
  "Lebih membuat saya risau dan tidak yakin kerana adanya PIGMENTASI atau MELASMA yang meninggalkan kesan hitam pada kulit wajah yang sukar dihilangkan. Ia berada di bawah kulit dan semakin hari ia kian serius.
 
 "Hinggalah saya menggunakan ORIDERM yang berjaya mengurangkan kesan hitam pigmentasi itu dalam masa SEMINGGU saja selepas menggunakannya. Kini masalah Melasma atau Jeragat saya itu sudah tiada lagi dan kulit wajah lebih licin serta bersih," kata Testimonial VIP, Dato Rosni Zahari,

Datuk Rosni menggunakan set Oriderm yang jauh lebih murah berbanding produk lain sejak bulan lalu dan kini kulit wajahnya lebih berseri hingga membuatkan teman-temannya cemburu.
 
Tidak semua produk mampu menyelesaikan masalah kulit wajah seseorang itu kandungan kimia atau campuran yang tidak sihat dan sesuai untuk orang Asia seperti kita.
 
Namun ORIDERM yang juga eksperimen ekstrak tumbuhan marin adalah produk kecantikan yang harus anda percayai.
 
Hanya RM150 untuk Set Remaja dan RM280 untuk Set Anti Penuaan. Rasaikan sendiri perbezaannya dan mulakan hari anda dengan ORIDERM hari ini!
 
Hubungi kami di talian 0164224439 untuk keterangan lanjut

Malah anda turut berpeluang mendengar dan melihat sendiri Norliza Khairudin berkongsi pengalamannya bersama ORIDERM. Cubalah!
Set Remaja / Teenager Set
-------------------------------
1. Clear Mild Wash• Mencuci atau membersihkan wajah sambil membantu melembapkan lagi kulit wajah.
• Mencerah dan memberi tona kulit yang lebih sekata.
2. Clear Balancer
• Bertindak sebagai penyegar dalam masa yang sama menyeimbangi kadar PH kulit wajah untuk mengurangkan keadaan kulit yang terlalu berminyak atau terlalu kering.
• Mengurangkan kesan cela pada wajah
3. Clear Repair Essence
• Gel yang dapat melembapkan kulit wajah
• Melindungi kulit dari kesan persekitaran seharian yang menjejaskan kulit wajah.
Langkah pemakaian
Cuci muka terlebih dahulu menggunakan Clear mild wash. Bilas keringkan dengan tuala/kain yang bersih. Titikkan Clear Balancer ke 5 bahagian di muka; dahi, pipi kanan, pipi kiri,hidung dan dagu sebelum meratakan dengan mengurut wajah secara perlahan-lahan menaik ke atas. Clear balancer menyerap dengan mudah dan cepat ke dalam kulit wajah. Terakhirnya, sapu Clear Repair Essense juga dengan cara yang sama. Selesai.
Set Anti Penuaan / Anti-Ageing
-----------------------------------
1. Absolute Cleansing Gel
• Gel pencuci yang memberi kesimbangan PH pada kulit wajah
• Mengurangkan kotoran dan kesan cela pada wajah
• Kulit akan lebih mudah menyerap kebaikan setiap kali selepas cucian
2. Absolute Hydro Fluid
• Mengaktifkan sel kulit
• Berfungsi mengurangkan kesan parut
• Anti-oksida
• Anti penuaan dan memberi kesan lembap pada wajah
3. Absolute Hydro Serum
• Membantu membaiki tekstur kulit
• Melembut, ,melembap dan menyuburkan kulit
• Memastikan kulit wajah sihat dan cerah
4. Absolute Hydro Cream
• Melembap dan menyuburkan kulit
• Istimewa kerana formulasinya diekstrak dari tumbuhan marin
• Menjadikan kulit lebih lembut dan cerah
Langkah pemakaian
Cuci wajah dengan menggunakan absolute cleansing gel terlebih dahulu. Bilas dengan tuala/kain yang bersih. Titiskan Absolute Hydro Fluid ke 5 bahagian pada wajah; dahi, pipi kiri, pipi kanan, hidung dan dagu sebelum meratakannya secara menaik pada wajah. Sapu Absolute Serum diikuti dengan Absolute Hydro Cream dengan cara yang sama.

Selamat mencuba korang! :)